Аваков розповів, що літав до Криму у 2014 році для зустрічі з Януковичем

290
0
TEILEN

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів, що з 23 на 24 лютого 2014 року літав до Криму для того, щоб зустрітися з…
КИЇВ. 11 грудня. УНН. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів, що з 23 на 24 лютого 2014 року літав до Криму для того, щоб зустрітися з тодішнім президентом України Віктором Януковичем, але він уникав зустрічі, перебуваючи в той час на території однієї з російських частин на півострові. Про це він сказав сьогодні в Облонському районному суді Києва як свідок у кримінальному провадженні за обвинуваченням екс-президента України Віктора Януковича у державній зраді, передає кореспондент УНН.
“Був особисто з візитом у Криму з 23 на 24 лютого (2014 року — ред.) і разом з Валентином Наливайченком мали можливість в той момент подивитися всю ситуацію детально… Ми відправилися у бік Севастополя з тим, щоби зрозуміти, куди подівся (В. Янукович — ред.), в якому він стані і як він збирається далі виконувати свої функції. Це було ключове завдання моєї поїздки. Я літав туди не для того, щоб спіймати Януковича, закувати його в кандали, привезти і кинути на поталу натовпу. У мене не було відповідних функцій, ми їхали для того, щоб знайти Віктора Федоровича… Я сподівався, що Віктор Федорович повернеться до виконання своїх обов’язків і повернеться на територію країни”, — сказав він.

Continue reading...