У Мінфіні не змогли назвати претендентів на нові лотерейні ліцензії

229
0
TEILEN

Заступник міністра фінансів Сергій Марченко не зміг назвати претендентів на нові лотерейні ліцензії, повідомляє кореспондент УНН із…
КИЇВ. 19 грудня. УНН. Заступник міністра фінансів Сергій Марченко не зміг назвати претендентів на нові лотерейні ліцензії, повідомляє кореспондент УНН із прес-конференції керівництва Мінфіну.
У відповідь на запитання журналістів, хто, на думку відомства, може стати другим власником ліцензії, окрім “УНЛ” ( Українська національна лотерея), Марченко не знайшов чіткої відповіді.
“Ми передбачаємо можливість в наступному році доходу від ліцензій. Компаній може бути дві, а може бути і більше”, — сказав він.
Нагадаємо, проект ліцензійних умов Мініфіну чітко вказує саме на двох власників ліцензій. Більше того, дохід від продажу саме двох ліцензій закладено в Державний бюджет-2018 року.
Втім, за даним учасників лотерейного ринку, друга ліцензія може лише формально фігурувати в документі Мінфіну, аби не було претензій щодо спроби монополізувати ринок.
“Просто очікується, що окрім УНЛ на ринок ніхто більше не зможе просочитися, а банкам це просто не потрібно”, — зазначив співрозмовник УНН .
Про відсутність інтересу до лотерей вже заявили в Нацбанку. Більше того зауважили, що готують законодавчу заборону банкам займатися організацією лотерей.

Continue reading...