Україна та Італія, ймовірно, проведуть спільне розслідування у двох справах

296
0
TEILEN

Україна та Італія, ймовірно, проведуть спільне розслідування у справі Марківа та Рокеллі. Про це заявили Голова МЗС Італії Андело…
КИЇВ. 30 січня. УНН. Україна та Італія, ймовірно, проведуть спільне розслідування у справі Марківа та Рокеллі. Про це заявили Голова МЗС Італії Андело Альфано та міністр закордонних справ України Павло Клімкіним, передає кореспондент УНН.
“Я хочу висловити свою особисту позицію: по-перше я впевнений що юридично буде доведено 100% невинність. Звичайно ми намагаємось надати всю необхідну допомогу, в т. ч. юридичну. По-друге ми вважаємо, і ми до цього готові, що цей процес має здійснюватись спільно, оскільки ми відкриті до цього”.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова МЗС Італії у середу відвідає Донбас
Україна за словами Клімкіна готова і надає всі відповідні данні і докази у справі
“Ви знаєте, що судова система в Італії є не залежною від уряду…. І я повністю впевнений, що судові органи в Італії приймуть Україну до розслідування, що це буде двосторонній розгляд справи, це буде група слідчих з обох країн, — зазначив голова італійського МЗС,- Обов’язково уряд Італії передасть повідомлення і підкреслить важливість розв’язання даного питання”, — сказав голова МЗС Італії А.

Continue reading...