Новини України на 24 лютого: новини України і світу

495
0
TEILEN

Головні новини України і світу на сьогодні 24 лютого. Новини України та новини світу 24.02.2018, що відбувалося за день в Україні та світі читайте на сайті новин України 24tv.ua.
24 лютого перша „ракетка“ України Еліна Світоліна впевнено перемогла у фіналі престижного турніру WTA в Дубаї, у фіналі перемігши росіянку Дарью Касаткіну. На Олімпіаді-2018 у передостанній день розгорілись нові скандали. А Україна визначалась з представником на Євробачення-2018. Такими були головні новини суботи, 24 лютого.
Найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна перемогла росіянку Дарью Касаткіну у фіналі турніру WTA у Дубаї.
. @ElinaSvitolina defends her @DDFTennis title! Downs Kasatkina, 6-4,6-0! pic.twitter.com/Vs1Cq8p8wk
Українка впевнено переграла представницю Росії з рахунком 6:4,6:0 і таким чином захистила свій титул на турнірі Dubai Duty Free Tennis Championships з призовим фондом у понад 2 мільйони доларів.
ПЕРЕМОГААА!!! КУБОК НАШ!!! Світоліна – Касаткіна 2:0 (6:4; 6:0)!!! Еліна яскраво і впевнена захистила титул на турнірі @WTA серії @DDFTennis! Молодець! Вітаємо, @ElinaSvitolina! pic.twitter.com/hu29i3Dbfp
24 лютого у передостанній день Зимових Олімпійських Ігор 2018 було розіграно 8 комплектів нагород. Проте не обійшлось без скандалів та курйозних інцидентів.
Спортивний арбітражний суд у Лозанні (CAS) таки визнав винною у вживані допінгу олімпійську атлетку з Росії Надію Сергєєву, яка виступала у бобслеї, і дискваліфікував її з Олімпіади-2018.
Тренер російської спортсменки відреагував на цей скандал досить неоднозначно, сказавши, що його підопічна могла „щось лизнути „.

Continue reading...