Холодницький планує піти на допит та прокоментував звинувачення Луценка і Ситника

278
0
TEILEN

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький прокоментував звинувачення генпрокурора Юрія Луценка та Національного антикорупційного бюро щодо протиправних дій. Про це Холодницький заявив на брифінгу у Києві, передає Hromadske.ua.
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький прокоментував звинувачення генпрокурора Юрія Луценка та Національного антикорупційного бюро щодо протиправних дій. Про це Холодницький заявив на брифінгу у Києві, передає Hromadske.ua .
Коментуючи скаргу генпрокурора Луценка та директора НАБУ Ситника, Холодницький сказав: «Я цієї скарги ще не бачив, зміст її коментувати не можу. Як тільки я з нею ознайомлюсь, я зможу сказати більше».
Холодницький висловив здивування, що синхронно зі скаргою ГПУ оприлюднили інтерв’ю директора НАБУ Артема Ситника, у якому він заявив, що розслідування проти Холодницького пов’язане зі справою міськголови Одеси Труханова.
Холодницький заявив, що продовжує виконувати обов’язки керівника САП, але «не тримається за посаду» і не збирається «нікуди тікати». Також Холодницький заявив, що ще у 2015 році написав заяву про звільнення. «Це є своєрідний стимул не триматися за крісло», — сказав він.
Він заявив, що його викликали на допит до ГПУ 3 квітня. Глава САП каже, що планує піти на допит до економічного департаменту ГПУ.
«Єдине, що я хотів і чого хочуть мої прокурори — це достатня доказова база. Але ми замість неї чуємо лише гучні вислови, гучні прізвища та апріорі звинувачення у злочинах. Я з такою позицією погодитись не можу», — сказав Холодницький.
Глава САП також прокоментував відносини із директором НАБУ. «Питання наших відносин, вони завжди були питання в рамках КПК.

Continue reading...