Вчора агресор на сході України поніс втрати: двох знищено та трьох поранено

211
0
TEILEN

Вчора та сьогодні до ранку окупанти 21 раз застосовували заборонену зброю, в переважно на Донецькому, Світлодарському та Маріупольському напрямках. За даними розвідки, агресор поніс втрати.
В результаті ведення активної оборони, українські підрозділи нанесли окупантам втрат. За даними розвідки – 2 вбитих та 3 поранених. Про це говориться у зведенні прес-центру Об’єднаних сил станом на сьому ранку 4 травня 2018 року.
У зведенні говориться, що упродовж минулої доби та вночі поточної, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася складною. Бойові дії тривали переважно на Донецькому, Світлодарському та Маріупольському напрямках. Бойовики російсько-окупаційних сил вкотре, не дотримуючись Мінських домовленостей, намагалися послабити оборону українських підрозділів.
За минулу добу 21 раз, а вночі 4 травня 3 рази, російсько-терористичні війська застосовували заборонену зброю поблизу населених пунктів: Світлодарськ, Луганське, Троїцьке, Причепілівка, Новотошківське, Зайцеве, Кримське, Кам’янка, Талаківка.

Continue reading...