"Кілер" Бабченка: Я бачив дві наступні жертви, а далі "все пішло не так"

229
0
TEILEN

Цимбалюк підтвердив, ще дві цілі, про які знав він, – це активіст одеського Євромайдану Тодор Пановський і екс-працівник Федеральної служби безпеки РФ Ілля Богданов:
Олексій Цимбалюк, якого нібито найняли для вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка, каже, що знав дві наступні жертви, а всього списку не бачив.
В інтерв’ю BBC він розповів, що за півгодини після візиту до Аркадія БАбченка 29 травня повідомив посереднику Борису Герману, що робота виконана.
„Герман часто називав Бабченка „глистом“, тож я написав йому, що „глиста витравив“. Ми постійно міняли месенджери, це повідомлення я послав йому у Signal“, – сказав Цимбалюк.
Герман відповів десь о 2-й ночі: „Він був задоволений, сказав, що замовники задоволені. Ми домовилися, що наступного дня зустрінемося для передачі грошей: він попередив, що може трошки затриматися, бо грошей у нього немає, йому мають їх передати“.
Наступного дня Цимбалюк Германа так і не побачив: „Він відтягував зустріч на після обіду. На той момент нам було відомо, що він збирається вилетіти за кордон. Тому довелося не ризикувати, не чекати передачі другої частини грошей, а арештовувати його“.
Він визнав, що взяти Германа з грошима було б краще, „але все пішло не так“.
Тож і список Цимбалюк від Германа не отримав:
„Я знав дві наступні жертви.

Continue reading...