"Охи*іти дівки танцюють": Бабченко прокоментував заяви підозрюваного в замаху Германа – Телеканал новин 24

336
0
TEILEN

Російський журналіст Аркадій Бабченко, на якого готувалася замах, прокоментував неочікувані заяви підозрюваного в організації цього злочину Бориса Германа, зокрема щодо замовників вбивства. Новини України, „Вбивство“ Аркадія Бабченка, Кримінальні новини, Розслідування – Телеканал новин 24
Російський журналіст Аркадій Бабченко, на якого готувалася замах, прокоментував неочікувані заяви підозрюваного в організації цього злочину Бориса Германа, зокрема щодо замовників вбивства.
Свій коментар журналіст опублікував у Facebook.
Зазначимо, що 31 травня Борис Герман на судовому засіданні щодо обрання йому запобіжного заходу заявив, що вбивство Бабченка йому замовив В’ячеслав Пивоварник, який займається організацією безладів в Україні.
Герман також запевнив, що працює на українську контррозвідку (в СБУ це згодом спростували) і організація замаху на Бабченка була нібито спецоперацією. Герман також стверджував, що знав про те, що вбивства Бабченка насправді не буде, а також – те, що найнятий ним для виконання злочину Олександр Цимбалюк розповість про це замовлення СБУ.

Continue reading...