Сенцов погодився на зустріч з архієпископом УПЦ-КП Климентом, який приїхав до нього в колонію, – сестра режисера

329
0
TEILEN

Про це повідомляє Цензор. НЕТ. „Підсумок. Олег все-таки погодився на зустріч із Климентом“, – написала Н. Каплан на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.…
Про це повідомляє Цензор. НЕТ.
„Підсумок. Олег все-таки погодився на зустріч із Климентом“, – написала Н. Каплан на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок. Раніше вона повідомила, що її брат відмовився від зустрічі з атеїстичних переконань. „До Олега в Лабитнангі приїхав архієпископ Климент… Але ми домовлялися, що перед приїздом я запитаю в Олега, чи хоче він цієї зустрічі. Усе-таки Олег не є прихильником релігії, до того ж будь-якої. Питається, навіщо потрібні були ці домовленості? Словом, Олег категорично відмовився“, – написала Н. Каплан на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.
Як повідомлялося, 1 червня глава Української православної церкви Київського патріархату УПЦ-КП, патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет підписав лист до начальника колонії „Білий ведмідь“ міста Лабитнангі в РФ, де утримується О. Сенцов, про надання можливості архієпископу Клименту (Кущу) відвідати ув’язненого для виконання пастирських обов’язків.

Continue reading...