Динамо втретє поспіль обіграло "Шахтар"

297
0
TEILEN

„Динамо“ продовжило свою переможну серію в чемпіонаті, обігравши чемпіона „Шахтар“ – 1:0. Гол забив Беньямін Вербич. Це вже третя поспіль перемога киян, враховуючи останній матч минулого чемпіонату та гру на Суперкубок. Аргументом гірників завжди було твердження, що „Шахтар“ виграє…
„Динамо“ продовжило свою переможну серію в чемпіонаті, обігравши чемпіона „Шахтар“ – 1:0. Гол забив Беньямін Вербич. Це вже третя поспіль перемога киян, враховуючи останній матч минулого чемпіонату та гру на Суперкубок.
Аргументом гірників завжди було твердження, що „Шахтар“ виграє потрібні матчі. Мовляв, донеччани знають, коли не можна втрачати бали. Однак цього разу вони програли принципову гру, заледве оговтавшись від поразки в Суперкубку. Якщо справи так підуть і далі, то в команди Фонсеки може виникнути комплекс київського „Динамо“.
Андрій П’ятов узяв собі за правило хоча би раз результативно помилятися в грі з найбільш принциповим суперником. Тепер уже ніхто не згадає, скільки разів Андрій виручав гірників в українському „класіко“.

Continue reading...