Яка техніка була присутньою на параді до Дня Незалежності-2018 – Телеканал новин 24

269
0
TEILEN

24 серпня у Києві відбувся парад з нагоди 27-ї річниці Незалежності України та 100-ї річниці відродження Української державності, що мав назву „Марш нової армії“. Окрім понад 4,5 тисячі військовослужбовців, участь у заході взяли також 250 одиниць військової техніки. авіація, Новини України, Новини політики, Фотоновини, День Незалежності, Зброя, Збройні Сили України, Міністерство оборони України – Телеканал новин 24
24 серпня у Києві відбувся парад з нагоди 27-ї річниці Незалежності України та 100-ї річниці відродження Української державності, що мав назву „Марш нової армії“. Окрім понад 4,5 тисячі військовослужбовців, участь у заході взяли також 250 одиниць військової техніки.
Загалом на параді продемонстрували 40 одиниць важкої броньованої техніки, понад 100 одиниць автомобільної техніки та БТР, 30 одиниць артилерійських систем і 30 ракетних комплексів.
Одними з найцікавіших зразків стали нещодавно передані Україні з боку Сполучених Штатів переносні протитанкові ракетні комплекси „Джавелін“.
Зауважимо, що їх було встановлено на спеціалізованих броньованих автомобілях „Варта“, на яких їхав протитанковий підрозділ.
Також у параді взяли участь новітні зразки озброєння та військової техніки, розроблені підприємствами українського оборонного-промислового комплексу.
До прикладу, танкову колону, до якої входили, зокрема, модернізовані танки Т-64БВ, очолив Т-84-120 „Ятаган“ з гарматою калібру у 120 міліметрів.

Continue reading...