Злочинів Кремля не приховати, – Порошенко про результати розслідування отруєння Скрипалів

309
0
TEILEN

Як передає Цензор. НЕТ, про це йдеться в Фейсбуці Порошенка. У тексті зазначається: „Висновки експертів ОЗХЗ щодо застосування саме „Новічка“ в британському Еймсбері – це…
Як передає Цензор. НЕТ, про це йдеться в Фейсбуці Порошенка.
У тексті зазначається: „Висновки експертів ОЗХЗ щодо застосування саме „Новічка“ в британському Еймсбері – це чергове підтвердження злочинної сутності російського агресора. Для нього людське життя нічого не варте. А для його злочинів – не існує кордонів.
Список жертв Кремля шокує. Це десятки українських політичних в’язнів в російських тюрмах, сотні загиблих внаслідок збиття Росією рейсу МН17, тисячі загиблих на Донбасі та мільйони наших співгромадян, викинуті зі своїх домівок російськими агресорами.
Українська авантюра дорого коштує Кремлю, постійно збільшуючи ціну агресії. І так буде з усіма іншими гібридними атаками Москви, як і щодо сьогоднішніх триваючих бомбардувань в Сирії. Кремль має зрозуміти, що його цинічна політика розкрита, і прийшов час відмовитися від агресії, витрачання сил на недолугі спростування і змінити свою поведінку.

Continue reading...