Новини України сьогодні 11 вересня 2018 – новини України і світу

57
0
TEILEN

Головні новини України та світу сьогодні 11 вересня 2018. Новини України та новини світу 11.09.2018, що відбувалося за день в Україні та світі читайте на сайті новин України 24tv.ua.
НАБУ та САП готують подання про зняття недоторканності з народного депутата України Олега Ляшка. Український режисер і в’язень Кремля Олег Сенцов написав заповіт на свою творчість у разі смерті. У поліції озвучили три версії забруднення в окупованому Криму та на Херсонщині. США готують для Росії „тотальну економічну ізоляцію“. Такими були головні новини вівторка, 11 вересня, в Україні і світі.
Незаконно ув’язнений у Росії український режисер Олег Сенцов, який голодує вже майже 4 місяці поспіль, написав заповіт, де вказав, як розпорядитись його творчістю у разі смерті. Про це у своєму Facebook написала сестра режисера Наталія Каплан.
Те, що я скоро вийду і ми всі щасливо заживемо в Києві, я вже не вірю. Як і в багато чого іншого. Але це не означає, що я розклеївся або збираюся зніматися (мабуть, з голодування – прим.). Я не здався в будь-якому випадку, просто я не вірю вже в щасливий кінець всієї цієї історії, – цитує Каплан слова Сенцова.
У листі режисер також згадує про свій стан здоров’я, який називає „стабільно поганим“.
А поки Сенцов голодує у Росії, український співак Макс Барських не соромиться їздити до ворога по премії. Він продемонстрував нагороду, яку отримував у країні-агресорі. Чоловічий журнал GQ в Росії нагородив артиста премією „Музикант року“ і співак хизується цим у своїх соцмережах.
Доброе утро! Вчерашний вечер удался и это повод приложить все усилия к тому, чтобы и сегодняшний ему соответствовал! #музыкантгода @gqrussia
Допис, поширений Макс Барских / Max Barskih (@max_barskih) 11 Вер 2018 р. о 12:03 PDT
Спасибо всем вам, за то, что вы у меня есть! Я счастлив создавать для вас! «музыкант года» по версии @gqrussia
Допис, поширений Макс Барских / Max Barskih (@max_barskih) 10 Вер 2018 р. о 1:28 PDT
Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура готують подання про зняття недоторканності з народного депутата України Олега Ляшка .
У відомствах поки інформацію не коментують.
Поки що я не можу ні підтвердити, але і не спростувати інформацію. З тієї причини, що є таємниця слідства, а саме слідство триває.

Continue reading...