Аваков підтвердив участь у вивезенні Януковича з України одного з "отруювачів" Скрипалів

362
0
TEILEN

В Україні впізнали одного з учасників отруєння в Солсбері, офіцера ГРУ РФ, причетного до вивезення у 2014 році екс-президента України Віктора Януковича до Росії. Колишній журналіст «Центру управління розслідуваннями» Сергій Канєв, який брав участь у розслідуванні The Insider і Bellingcat стосовно підозрюваних в отруєнні колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки, заявив, що підполковник ГРУ Анатолій Чепіга очолював операцію з вивезення екс-президента України Віктора Януковича до РФ.
В Україні впізнали одного з учасників отруєння в Солсбері, офіцера ГРУ РФ, причетного до вивезення у 2014 році екс-президента України Віктора Януковича до Росії.
Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час зустрічі з міністром з питань безпеки Великої Британії Беном Воллесом, повідомляє Департамент комунікації МВС.
Аваков зазначив, що в Україні впізнали одного з учасників атаки в Солсбері, офіцера ГРУ РФ, який був причетний до вивезення екс-президента-втікача Януковича з України.
Як повідомляв УНІАН, 4 березня колишнього співробітника російського ГРУ Сергія Скрипаля та його доньку Юлію виявили без свідомості в британському місті Солсбері.

Continue reading...