Кремлівський пропагандист прилюдно знущався з могили Бандери – 24 Канал

335
0
TEILEN

У роковини смерті провідника українських націоналістів Степана Бандери начебто британський журналіст – а насправді одіозний кремлівський пропагандист – Грем Філліпс поглумився над могилою лідера ОУН. Україна – Росія, Степан Бандера, Кримінальні новини, Російська пропаганда – Телеканал новин 24
У роковини смерті провідника українських націоналістів Степана Бандери начебто британський журналіст – а насправді одіозний кремлівський пропагандист – Грем Філліпс поглумився над могилою лідера ОУН.
Грем Вільям Філліпс – британський журналіст та блогер, колишній співробітник російських державних телеканалів RT та „Звезда“. В Україні відомий антимайданівською позицією та „висвітленням“ подій у зоні АТО з точки зору проросійських бойовиків у своїх відверто пропагандистських та провокативних матеріалах.
У своєму Twitter-аккаунті Філліпс опублікував запис із таким змістом: „Сьогодні я виправив могилу нациста Степана Бандери, щоб увідповіднити її з німецьким законодавством, яке забороняє пропаганду нацизму“.
Today in Munich, I corrected the grave of Ukrainian Nazi Stepan Bandera, to comply with German law, which forbids shrines to Nazis. Corrected. #Bandera #StepanBandera #Nazism pic.twitter.com/M6vH14NPEQ
Відповідне відео британець опублікував на своєму телеканалі у Youtube:
На відео зафіксовано, як Грем Філліпс підійшов до могили Степана Бандери у німецькому Мюнхені саме у той час, коли там декілька чоловіків покладали квіти і прив’язували прапори України та УПА. Провокатор почав вигукувати гасла на кшталт „Бандера – фашист“ і ображати чоловіків, вживають також нецензурну лайку.
Після того, як Філліпс залишився біля могили сам, він влаштував розгром:
„Журналіст“ зірвав прапори/, порозкидав квіти, топтався по могилі. Згодом причепив плакат з написом англійською мовою: „Тут похований український нацист Степан Бандера“.
Народний депутат Ігор Мосійчук у дописі на своїй сторінці у Facebook гнівно відреагував на ганебні дії проросійського пропагандиста: „Вороги бояться його (Степана Бандеру – 24 канал) мертвим і тому постійно намагаються спаплюжити його могилу“.

Continue reading...