ООС: минулої доби окупанти здійснили 20 обстрілів, поранено одного захисника, знищено окупанта

287
0
TEILEN

Упродовж минулої доби, 29 жовтня 2018 року, російські окупанти 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ; є втрати серед захисників і загарбників.
Упродовж минулої доби, 29 жовтня 2018 року, російські окупанти 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ; є втрати серед захисників і загарбників. Про це говориться у ранковому зведенні прес-центру Об’єднаних сил. Вказується, що озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, загарбники вчора не застосовували.
Кількість обстрілів, в порівнянні з попередньою добою не зросла, але окупанти збільшили інтенсивність застосування стрілецької зброї, зокрема і великокаліберної.
Ворог вів вогонь по українських позиціях в районах населених пунктів Станиця Луганська, Верхньоторецьке, Авдіївка, Піски, Красногорівка, Новотроїцьке, Новомихайлівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське.
Під час ведення бойових дій, протягом минулої доби, один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення.
Від початку цієї доби, противник, зі стрілецької зброї, обстріляв позиції українських військ у районі Павлополя. Втрат серед оборонців немає.

Continue reading...