Протестувальники на Харківському шосе в Києві планують блокувати рух і ввечері

350
0
TEILEN

Учасники акції протесту проти відключення від електропостачання будинку за адресою Харківське шосе, 19 та 19-А планують блокувати…
КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Учасники акції протесту проти відключення від електропостачання будинку за адресою Харківське шосе, 19 та 19-А планують блокувати Харківське шосе також і ввечері. Про це повідомив кореспондент УНН з місця події.
Деякі протестувальники наразі перебувають на мітингу вже понад 12 годин, всього ж акція протесту триває вже близько доби. Під вечір, коли закінчиться робочий день у більшості мешканців проблемних будинків, до акції має приєднатися більше людей.
Польової кухні у мітингувальників немає – учасники акції бігають на найближчу АЗС, щоб купити чай і зігрітися, деякі мешканці скандальної забудови беруть участь у акції разом з дітьми і навіть домашніми улюбленцями.
Рух транспорту обмежений частково. Мітингувальники пропускають лише спецтранспорт – машини „швидкої“, служби газу тощо. Також вільно ходять по маршруту трамваї 22,8 і 29. При цьому, зокрема, автобуси 45,42 і 51 змінили маршрути слідування.
Більшість автомобілістів спокійно ставляться до ситуації і об’їжджають заблоковану ділянку дороги, але окремі учасники руху дуже агресивно вимагають пропустити їх, супроводжуючи вимоги нецензурною лайкою.

Continue reading...