Росія реалізовує на Донбасі сценарій Придністров’я – Тука

320
0
TEILEN

Росія організувала незаконні вибори на окупованих територія Донецької і Луганської областей з метою легітимізації ватажків самоназваних „республік“. За словами Георгія Туки, завдяки псевдовиборам Москва намагається легітимізувати ватажків самоназваних республік.
Росія організувала незаконні вибори на окупованих територія Донецької і Луганської областей з метою легітимізації ватажків самоназваних „республік“.
Про це в ефірі Громадського заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука.
Таким чином, РФ намагається підштовхнути українську владу до прямих переговорів з ними, як це було на окупованій території Молдови – Придністров’ї.
„Це чергова загроза, зрежисована Кремлем. Вона полягає у наступному: зверніть увагу, як в останні півроку активізувались прокремлівські сили. Які сьогодні, до речі, продемонстрували своє об’єднання, перший крок зробили Бойко з Рабіновичем (угода про об’єднання партії Юрія Бойка та Вадима Рабіновіча, ред.). І впроваджують у суспільство тезу про необхідність так званих прямих переговорів. Це той самий сценарій, який свого часу був успішно реалізований Москвою в Молдові, коли примусили фактично почати прямі переговори з Тирасполем.

Continue reading...