Українські силовики прозвітують у Раді про розслідування нападів на активістів – 24 Канал

295
0
TEILEN

У вівторок, 8 листопада, народні депутати запросили керівництво Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки та Генпрокуратури України на 12:30 на засідання Верховної Ради, щоб заслухати їх інформацію про розслідування фактів нападів на громадських активістів. Катерина Гандзюк, Новини України, Новини політики, Замах на активіста Михайлика, Верховна Рада, Андрій Парубій, ВО Батьківщина, Самопоміч, Міністерство внутрішніх справ, СБУ, ГПУ, Розслідування – Телеканал новин 24
У вівторок, 8 листопада, народні депутати запросили керівництво Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки та Генпрокуратури України на 12:30 на засідання Верховної Ради, щоб заслухати їх інформацію про розслідування фактів нападів на громадських активістів.
Таке рішення підтримали 222 нардепи.
Після голосування спікер парламенту Андрій Парубій оголосив півгодинну перерву в засіданні на прохання фракцій „Батьківщина“ і „Самопоміч“. Голова Ради покликав керівників парламентських фракцій до себе на консультації.
Перед цим, виступаючи з парламентської трибуни, представники цих фракцій наполягали на створенні незалежної тимчасової слідчої комісії парламенту в зв’язку зі смертю херсонської активістки Катерини Гандзюк, на яку в липні напали з кислотою.

Continue reading...