Путін під час розмови з Трампом назвав війну на Донбасі внутрішньоукраїнським конфліктом – 24 Канал

296
0
TEILEN

Президент Росії Володимир Путін провів телефонну розмову з президентом США Дональдом Трампом. Говорили про Венесуелу, КНДР та Україну. Зокрема, війну на Донбасі Путін знову назвав
Президент Росії Володимир Путін провів телефонну розмову з президентом США Дональдом Трампом. Говорили про Венесуелу, КНДР та Україну. Зокрема, війну на Донбасі Путін знову назвав „внутрішньоукраїнським конфліктом“.
Про їх розмову повідомила прес-секретарка Білого дому Сара Сандерс під час брифінгу для журналістів, передає „ВВС Україна“. Згодом інформацію підтвердив і сам президент США у Twitter.
„Мав довгу та гарну розмову з президентом Росії Путіним. Як я завжди казав, задовго до того, як почалося Полювання на відьом, гарні відносини з Росією, Китаєм та усіма – це добре, а не погано“, – написав Трамп.
Had a long and very good conversation with President Putin of Russia. As I have always said, long before the Witch Hunt started, getting along with Russia, China, and everyone is a good thing, not a bad thing….
Сара Сандерс наголосила, що бесіда пройшла „в позитивному ключі“, а Трамп та Путін, окрім теми Венесуели, КНДР та України, обговорили ще й торгівлю і зростання її обсягів між країнами.

Continue reading...