У зоні ООС загинув український військовослужбовець, двоє – отримали поранення

291
0
TEILEN

У ході бойових дій в зоні проведення операції Об’єднаних сил один український військовослужбовець загинув, двоє отримали поранення. Бойовики російсько-окупаційних формувань посилили обстріл позицій…
У ході бойових дій в зоні проведення операції Об’єднаних сил один український військовослужбовець загинув, двоє отримали поранення. Бойовики російсько-окупаційних формувань посилили обстріл позицій Збройних сил, активно застосовуючи ствольну артилерію і важкі міномети. Станом на 18:00 вівторка, 7 травня, противник 13 разів порушив режим припинення вогню. Бійці ЗСУ відповіли на ворожі обстріли вогнем зі штатної зброї, втрати противника уточнюються, повідомляє прес-центр штабу ООС.
У зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання „Схід“ під мінометним вогнем опинилися позиції ЗСУ поблизу Авдіївки і Водяного на Донеччині. По опорних пунктах на підступах до Авдіївки окупанти двічі відкривали вогонь з мінометів калібру 120 міліметрів, а по Водяному били з 82-мм мінометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Continue reading...