З України екстрадували підозрюваного у жорстокому зґвалтуванні та вбивстві польки

282
0
TEILEN

Військовий літак з підозрюваним у жорстокому вбивстві та зґвалтуванні на борту прямує до Польщі. Про це на своїй сторінці у Facebook…
КИЇВ. 4 червня. УНН. Військовий літак з підозрюваним у жорстокому вбивстві та зґвалтуванні на борту прямує до Польщі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган, передає УНН.
„Маска, кайданки, ланцюги… майже як герой з фільму жахів. Не часто ми ділимося результатами щодо екстрадиції тої чи іншої особи в інші країни. Видача одного правопорушника – це кропітка щоденна і тривала робота різних служб: прокурорів, прикордонників, поліцейських… Але поділитися сьогодні є чим“, – написала Сарган.
Вона повідомила, що екстрадиційний процес щодо громадянина Грузії, якого польські правоохоронці підозрюють у зґвалтуванні та вбивстві дівчини, тривав півроку.
Зі слів Сарган, після вчинення протиправних дій злочинець загорнув тіло у мішки з фольги, запакував у туристичну сумку та на таксі вивіз на околицю парку міста Лодзь.

Continue reading...