Поліцейські застрелили 5-річного хлопчика: у містах вимагають відставки Авакова – фото та відео – 24 Канал

105
0
TEILEN

У низці міст українці вийшли на акції протесту із вимогою відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Активісти вимагають жорсткого покарання винним у трагедії в Переяславі-Хмельницькому – там п’яні поліцейські застрелили п’ятирічного хлопчика. Новини України, Новини політики, Поліцейські вбили 5-річного хлопчика, Поліція, Протести, Арсен Аваков, Міністерство внутрішніх справ, Сергій Князєв – Телеканал новин 24
У низці міст українці вийшли на акції протесту із вимогою відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Активісти вимагають жорсткого покарання винним у трагедії в Переяславі-Хмельницькому – там п’яні поліцейські застрелили п’ятирічного хлопчика.
Активісти повернули іграшки під будівлю МВС у Києві. Їх вони залишили ще після акції ввечері 3 червня, які організували відразу після звістки про смерть хлопчика.
Однак вже зранку наступного дня меморіал з іграшками прибрали, а напис „вбивці“ зафарбували.
Люди приносять іграшки під будівлю МВС/ 24 канал
Біля МВС зібралося близько 500 киян. Із собою вони також приносять лампадки та плакати із вимогою відставки міністра МВС Арсена Авакова.
Із собою приносять також лампадки/ 24 канал
На акцію також беруть із собою дітей. Кажуть, для того, аби таке більше ніколи не повтрилося і винних покарали. На акцію у Києві приходять із дітьми/ 24 канал
Акція під стінами МВС у Києві
Активісти зібрались під будівлею МВС у Львові із такими ж вимогами: відставка Авакова та найжорсткіше покарання для вбивць 5-річного Кирила. На акцію прийшли близько 250 осіб – серед них представники „Нацкорпусу“, „Січі“, „Правого сектору“ та небайдужі львів’яни.
Якщо ми спустимо цю справу, вони просто з часом її закриють. Вони мають зрозуміти, що люди вже абсолютно не ті, які були до 2014 року, – кажуть активісти.
Акція через вбивство хлопчика у Львові/ 24 канал
Львів’яни вимагали відставки Авакова, тримали різноманітні плакати, зокрема і фото 5-річного хлопчика, який загинув, та викрикували „Реформи – немає“.

Continue reading...