У Конгресі США представлено законопроект щодо посилення підтримки України

208
0
TEILEN

У Палаті представників Конгресу США представили проект закону, яким передбачено посилення підтримки суверенітету і територіальної цілісності України, розширення оборонної допомоги та надання нашій державі статусу головного військово-політичного союзника США. Законопроект спрямований на посилення обороноздатності України, у тому числі шляхом передачі озброєнь, продажу летальних оборонних засобів, а також зміцнення спроможностей України протистояти російським кібератакам.
У Палаті представників Конгресу США представили проект закону, яким передбачено посилення підтримки суверенітету і територіальної цілісності України, розширення оборонної допомоги та надання нашій державі статусу головного військово-політичного союзника США.
Про це йдеться у повідомленні на сторінці Посольства України в США у Facebook.
Читайте такожУ Трампа та Меркель обговорили російську агресію в Україні
Зазначається, що проект закону „Про надання підтримки Україні для захисту її незалежності, суверенітету і територіальної цілісності“ спрямований на „посилення обороноздатності нашої держави, у тому числі, шляхом передачі озброєнь, продажу летальних оборонних засобів ЗСУ, а також зміцнення спроможностей України протистояти російським кібератакам“.

Continue reading...