"Два Г…на в одному. Г…н і Г…н": українців обурило інтерв'ю Гордона з російським терористом Гіркіним

326
0
TEILEN

Українці у соцмережах висловили обурення через інтерв’ю російського терориста, учасника окупації Криму та Донбаса Ігоря Гіркіна українському журналісту Дмитру Гордону
Еспресо. TV представляє добірку дописів українців із цього приводу у Facebook.
„Людина сама їсть лайно і примушує їсти нечистоти суспільство, при цьому натякає, що виконує якусь „місію“, що це не просто „інтерв’ю“, а „узгоджене інтерв’ю“, щоб зібрати матеріал і допомогти спецслужбам і прокуратурі в кримінальних справах проти терористів і колаборантів. Це дійсно не просто „інтерв’ю“, а місія, частина спецоперації, не виключаю, що дійсно спільної спецоперації з нинішніми спецслужбами і силовими структурами по поверненню терористів і колаборантів в український інформаційний простір. Щоб покидьків і їх ідеї обговорювали. Й поступово звикали, що ми – єдине інформаційне поле, а там і до „одного народу“ недалеко“, – написала народний депутат від „Європейскої Солідарності“ Ірина Геращенко.
Журналіст Сергій Руденко висловився більш лаконічно:
„Два Г…на в одному. Г…н і Г…н“, – написав журналіст.
Народний депутат від „Європейскої Солідарності“ Микола Княжицький назвав дії Гордона неповагою до кожного українця, а Гіркіна – путінською „шісткою“.

Continue reading...