Пожежа у Чорнобилі 2 травня 2020 – відео та новини сьогодні

198
0
TEILEN

Пожежі у Чорнобилі в травні 2020 – відео, новини 2 травня 2020. Площа пожежі в Чорнобилі – 10 гектарів. Всі новини за сьогодні про пожежу у Чорнобилі читайте на 24tv.ua.
У зоні відчуження Чорнобильської атомної електростанції та на території обов’язкового відселення 2 травня рятувальники зосереджені на гасінні осередків тління. Відкритого вогню поблизу Чорнобиля немає уже тривалий час.
Раніше задля подолання осередків задіяли важку техніку рятувальників і Збройних сил України, повідомляють у пресслужбі ДСНС.
Наразі підрозділи ДСНС надають допомогу ДАЗВ у гасінні окремих осередків тління торф’яників в осередках пройдених вогнем. До гасіння залучено 203 людей та 64 одиниці техніки, з них від ДСНС 145 чоловік особового складу та 34 одиниці техніки.
Вранці 30 квітня у зоні відчуження локалізовані останні два осередки пожежі поблизу сіл Крива Гора та Рудьки – Буряківка. Таким чином, лісова пожежа на території Чорнобильської зони локалізована.
Увечері 26 квітня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що загроз вже немає, оскільки усі осередки вогню ліквідовані.
Проинспектировали вместе с @ZelenskyyUa ликвидацию пожаров в Чернобыльской зоне отчуждения. Все источники огня ликвидированы. Угроз нет. Идет работа спасателей по тлеющим торфяникам. Волна пожаров сбита. Благодарю спасателей и лесников за работу! pic.twitter.com/TFcPObzYYr
Раніше директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС Володимир Демчук повідомив, що також до гасіння пожежі було залучено пожежний потяг Укрзалізниці. Крім того, допомагали в ліквідації підрозділи ДСНС і пожежна техніка з Івано-Франківської та Тернопільської областей, передає 24 канал.
Всі зафіксовані величини були в декілька сотень разів меншими за цей рівень.

Continue reading...