Резніков розповів, як Україна "викликала ступор" у росіян на перемовинах щодо Донбасу

244
0
TEILEN

Віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, який є першим заступником представника України у засіданнях Тристоронньої контактної групи, заявляє, що українська делегація на переговорах в Мінську пропонує Росії перезавантажити склад її переговорної делегації. Українська делегація підвищила рівень представництва у Тристоронній контактній групі і пропонує Росії здійснити ротацію.
Віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, який є першим заступником представника України у засіданнях Тристоронньої контактної групи, заявляє, що українська делегація на переговорах в Мінську пропонує Росії перезавантажити склад її переговорної делегації.
Як передає кореспондент УНІАН, про це Резніков сказав під час онлайн-дискусії „Мінський глухий кут: чи можуть Україна і Захід виробити альтернативу?“.
„Використовуючи ті прогалини, які є у Мінську, ми на сьогоднішній день змінюємо наратив“, – заявив Резніков.
Він нагадав, що спочатку було підвищено рівень представництва в українській делегації за рахунок долучення представників уряду і депутатів Верховної Ради.
Читайте такожВ ОБСЄ повідомили результати першого засідання ТКГ за участю представників ОРДЛО від України
„На сьогоднішній день ми зробили ще одну річ, яка викликала як мінімум ступор у наших візаві“, – сказав Резніков і додав, що українська делегація представила представників Донбасу.
„Тому що у Мінських угодах у пунктах 9,11 та 12 є запис про те, що правові аспекти, певні законодавчі акти потрібно проводити у консультаціях, погодженні або обговорені – дослівно – представниками окремих районів Донецької і Луганської областей“, – підкреслив Резніков.

Continue reading...