Біля Джанкоя детонує склад з боєприпасами, людей евакуйовують: що відомо про "бавовну" в Криму

117
0
TEILEN

Array
Зранку 16 серпня мешканців Джанкоя сколихнула ціла серія вибухів. Спочатку йшлось про пожежу на підстанції, але невдовзі з’явилась інформація про детонацію боєприпасів.
Зауважимо, що останнім часом на окупованому півострові Крим регулярно стається „бавовна“. Ми не встигли оговтатись після вибуху на аеродромі „Саки“, а тут уже поповнення надійшло.
Телеграм-канали спочатку повідомляли про те, що горить електростанція. Вона спалахнула у населеному пункті Майське, що поблизу Азовського. Але невдовзі надійшла інформація і про вибухи. Наголосимо, що населені пункти розташовані за понад 200 кілометрів від лінії фронту. А це означає, що з наявною в ЗСУ зброєю, ми вкотре не причетні до самодемілітаризації ворога.
У мережі з’явились ролики з пожежею на підстанції: дивіться відео
Невдовзі надійшла інформація про те, що вибухи в Азовську стались не просто так. Там вирішив самознищитись черговий склад боєприпасів російських військових.
Оскільки мережею почали дуже швидко поширюватись відео, то окупантам вже не виходило приховувати факт детонації. Та й наші активісти, журналісти й інші оглядачі підкреслюють, що у Криму дійсно вибухають боєприпаси. Про це свідчить також перше фото, які з’явились з місця подій.
Наприклад, Сергій Стерненко опублікував відео, на якому можна побачити потужний вибух поблизу Джанкоя. Він зауважив, що відповідне видовище навряд чи схоже на пожежу на підстанції. Тож, слушно зауважив він, у Криму дійсно сталось відразу дві пожежі.
Момент вибуху біля Джанкоя зняли очевидці: дивіться відеоВибухає військова частина ворога
Як зазначив глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, в Азовському не просто детонують боєприпаси.

Continue reading...