На Алеї сміливості у Києві з’явилося ім’я Урсули фон дер Ляєн

135
0
TEILEN

Президент України Володимир Зеленський і Президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн взяли участь у відкритті символічної …
КИЇВ. 15 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський і Президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн взяли участь у відкритті символічної таблички на Алеї сміливості на площі Конституції в Києві, присвяченої європейській лідерці, передає УНН із посиланням на ОП.
Цитата
«В часи війни ми збираємося на цій площі не випадково, тому що тут є імена лідерів світу, які підтримували нашу державу, наш народ, нашу економіку і впродовж цієї війни стояли на нашому боці проти агресії РФ. Я хотів би, щоб сьогодні на цій Алеї з’явилося ім’я шановного Президента Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн», – сказав Володимир Зеленський під час урочистого відкриття іменної таблички.
Деталі
Глава Української держави також вручив Президенту Єврокомісії орден князя Ярослава Мудрого І ступеня, яким Урсулу фон дер Ляєн було нагороджено за значні особисті заслуги у зміцненні міждержавної співпраці, підтримку державного суверенітету й територіальної цілісності України, вагомий внесок у популяризацію Української держави у світі.

Continue reading...