Можливість ядерного удару, зміна риторики кремля та цікавий факт про гіркіна: головне з нового інтерв'ю Буданова

135
0
TEILEN

Кирило Буданов розповів в інтерв’ю про кінець війни в Україні, іранські дрони та небезпеку з боку Білорусі
Дев’ять головних тез очільника Головного Управління розвідки Міноборони
Один з найобізнаніших людей щодо ситуації в Україні керівник ГУР МО генерал-майор Кирило Буданов впевнений — риторика кремля змінилася останнім часом, а після закінчення війни — росія має всі шанси розділитися. Відповів він і на важливе питання — коли все скінчиться.
Головний розвідник України поділився своїми думками на важливі для суспільства теми в інтерв’ю проєкту „Орестократія“ шеф-редактора OBOZREVATEL Ореста Сохара. „Телеграф“ окреслив ТОП головних цитат.
– Ви маєте зрозуміти, що сам факт переходу Російської Федерації на використання іноземних дронів – це вже сам по собі випадок неординарний для Росії, скажімо так. Цьому „посприяла“ низька точність російських ракет, а також мале їх число. Російська оборонна промисловість не може виробляти в достатній кількості нові ракети, а ті, з якими вони вступили у війну 24 лютого, вже вичерпуються. По багатьох найменуваннях ця цифра впала вже нижче критичного рівня. Я маю на увазі рівень 30%.
Перша партія (іранських безпілотників – ред.) була замовлена в кількості 1750 дронів, далі пішли нові замовлення, але швидкість їх виробництва і доставки в Росію, ви маєте зрозуміти, це ж не одномоментний процес. Вони потроху їх вичерпують, іранці роблять нові, але є інша сторона цього питання: близько 70% усіх дронів ми стабільно збиваємо.
– Зараз з’явилася нова теза, до речі її абсолютно вже відверто промовляє і керівництво Росії: наше головне завдання не програти. Вже не стоїть мова про те, щоб виграти, – не програти. „Ми не можемо дозволити програти“, „головне – не програти“, і так далі, інтерпретації різні, але посил саме цей.

Continue reading...