Окупанти почали евакуацію "держустанов" з Херсонщини

105
0
TEILEN

російські загарбники розпочали процес евакуації «державних» установ з Херсонщини на тимчасово окуповану територію АР Крим.Про це Генеральний штаб ЗСУ повідомляє у Фейсбуці.За оперативною інформацією станом на 18:00 16 жовтня, противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на спробах стримування дій Сил оборони на окремих напрямках, разом з тим
російські загарбники розпочали процес евакуації «державних» установ з Херсонщини на тимчасово окуповану територію АР Крим.
Про це Генеральний штаб ЗСУ повідомляє у Фейсбуці.
За оперативною інформацією станом на 18:00 16 жовтня, противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на спробах стримування дій Сил оборони на окремих напрямках, разом з тим намагається вести наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках.
Ворог обстрілює позиції українських військ вздовж усієї лінії зіткнення, здійснює інженерне обладнання оборонних позицій та рубежів на окремих напрямках та веде повітряну розвідку.
російські загарбники порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни, завдають ударів по критичній інфраструктурі та помешканнях цивільного населення.
«Протягом поточної доби противник завдав одного ракетного та десять авіаційних ударів, здійснив вісім обстрілів з реактивних систем залпового вогню», – ідеться в повідомленні.
Ударів російських загарбників зазнали райони понад десяти населених пунктів.

Continue reading...