Привітання з народженням донечки: у прозі, віршах, смс, красиві та зворушливі картинки українською

94
0
TEILEN

Красиві, зворушливі, милі та прикольні привітання з народженням доньки – невід’ємна частина святкування. Різноманітні картинки, відео та теплі слова надсилають батькам, які подарували світу нове життя. Тримайте відео привітання з народженням донечки, картинки українською мовою, а також вітання в прозі, віршах та смс.
Красиві, зворушливі, милі та прикольні привітання з народженням доньки – невід’ємна частина святкування. Різноманітні картинки, відео та теплі слова надсилають батькам, які подарували світові нове життя. ТСН.ua підібрав для вас відео-привітання з народженням донечки, картинки українською мовою, а також вітання в прозі, віршах та смс.
День народження донечки — особливе свято для батьків. Привітання з нагоди цієї радісної події часто приймають не лише самі діти, але й їхні мами і тати.
Гарні та стильні картинки, теплі привітання з днем народження можна знайти в матеріалі „З днем народження: найкращі привітання у віршах, прозі, картинках“. А тут можна відшукати душевні вірші та вітання у прозі в день народження подруги.
Я вітаю тебе з донькою! Тепер у твоєму житті є яскравий промінчик щастя, який завжди зігріє твоє серце. Бажаю донечці твоїй міцних сил, неймовірної краси, унікальних талантів і чудесних миттєвостей життя. Нехай твоя дівчинка росте славною, веселою, допитливою та життєрадісною дитиною.
***
Ангел маленький спустився до вас,
Буде щастя вам повсякчас.
Хай зростає здоровою доня,
Хай буде щасливою її доля.
Щоб тішило вас дитятко,
Гарненьке, миле мишенятко.
Батькам наснаги й сил бажаємо,
З народженням донечки вітаємо.
***
Від щирого серця вітаю з народженням маленької принцеси, з появою прекрасної донечки! Бажаю вашій родині всіх благ і достатку, міцного здоров’я і миру. Нехай донька росте на радість батькам, хай її життєвий шлях буде довгим, красивим і щасливим.
***
З щасливим днем в житті вітаю,
А вашій донечці бажаю
Рости здоровою, красивою,
А головне — щасливою!
Хай крихітка тривог не знає,
Підтримку вашу відчуває,
Хай перешкод в її житті не буде
І завжди поруч будуть рідні люди!
***
Вітаємо вас з народженням донечки! Бажаємо здоров’я крихітці та матусі. Нехай малятко в цьому житті завжди оточують тільки щастя і любов, щоб її дзвінкий сміх завжди радував вас. Нехай ангели завжди оберігають крихітку і кожен крок в житті буде вдалим!
***
Вітаю з милим янголятком,
Гарненьким крихітним дівчатком.
Хай донечка, маленьке диво,
Росте здорова і щаслива.
Зросте принцеса дуже стрімко
І скаже своє перше слово.
Хай дівчинка сміється дзвінко
І в неї буде все чудово!
***
Вітаємо з народженням вашого скарбу – вашої донечки! Нехай росте красунею і розумницею на радість всій родині. Нехай буде здоровою і щасливою. Вам же, батьки, бажаємо величезного терпіння, сил і енергії у вихованні вашої принцеси.
***
У вашім домі доня народилась,
Неначе друге сонце засвітилось!
З цим днем я хочу привітати
Батькам й малечі щиро побажати,
Щоб Бог подарував щасливу долю,
Була спокійна щоб, весела і здорова.

Continue reading...