Суд заарештував майно керівників корпорації "Мотор Січ" на суму майже 1 млрд грн

101
0
TEILEN

За матеріалами слідчих Служби безпеки України за процесуального керівництва Офісу генерального прокурора накладено арешт на все майно президента АТ „Мотор Січ“ В’ячеслава Богуслаєва, а також начальника Департаменту зовнішньоекономічної діяльності підприємства, підозрюваних у роботі на державу-агресора.“Загальна сума заарештованих активів становить близько 1 млрд грн.
За матеріалами слідчих Служби безпеки України за процесуального керівництва Офісу генерального прокурора накладено арешт на все майно президента АТ „Мотор Січ“ В’ячеслава Богуслаєва, а також начальника Департаменту зовнішньоекономічної діяльності підприємства, підозрюваних у роботі на державу-агресора.
„Загальна сума заарештованих активів становить близько 1 млрд грн. Це насамперед кошти в гривневому еквіваленті, а також транспортні засоби та нерухомість обох фігурантів“, – йдеться у повідомленні пресслужби СБУ.
В Офісі генпрокурора також повідомили, що серед арештованого – 100% корпоративних прав фінустанови ПАТ „Мотор Банк“, що належить керівнику „Мотор Січі“, а також пакети акцій декількох українських підприємств.

Continue reading...