Починаємо дипломатичний наступ, – Арестович про "мирний саміт" Зеленського

86
0
TEILEN

Array
Президент України Володимир Зеленський запропонував провести глобальний форму миру. Саміт допоможе світу вийти з російсько-української війни та забезпечить глобальну безпеку.
Про це в ефірі ютюб-каналу „ФЕЙГИН LIVE“ повідомив радник Офісу Президента Олексій Арестович. За його словами, світ зараз стоїть перед відкритим ящиком Пандори великих збройних протистоянь.Мирний форум – дуже складна історія
„26 грудня Юваль Ной Харарі опублікував відповідну статтю, і заявив, що світ став би більш безпечним, якщо всі б проявили зусилля,“ – розповів Арестович.
На думку радника ОП, світовий мирний форум – це дуже складна проактивна історія. Щоб мир існував, за нього потрібно безперервно боротися.
Не можна раз і назавжди встановити мир і розслабитися, бо світ провалиться в десятиліття великих війн, які нікому не потрібні,
– впевнений Арестович.
Арестович про мирний саміт: дивитися відеоСаміт погодили з Байденом
За словами радника ОП, президент України наввипередження йде з пропозицією „Давайте установимо правила миру в усьому світі“. Глобальний саміт допоможе встановити мир у всьому світі, дати його народам.

Continue reading...