"Я бачив Путіна, він боїться смерті". Зеленський дав інтерв’ю Netflix – 12 головних цитат

115
0
TEILEN

Зеленський на Netflix – про Путіна, ядерну зброю, кінець війни, ізоляцію Росії та допомогу від США. Володимир Зеленський, володимир путін, ядерна зброя, війна росії проти україни, Netflix, допомога США, девід леттерман
Президент України Володимир Зеленський дав 45-хвилинне інтерв’ю американському коміку Девіду Леттерману у шоу на популярній платформі Netflix – „Мій наступний гість не потребує представлення“.
„Війна недалеко. Вона всюди і в кожній домівці сьогодні. Війна закінчиться тоді, коли вся наша земля буде деокупована“, – сказав він в інтерв’ю, яке записувалося на станції метро „Майдан Незалежності“.
Що буде у разі смерті Путіна, як він боїться застосовувати ядерну зброю та чому безвідповідально прогнозувати строки закінчення війни: LIGA.net подивилась все інтерв’ю Зеленського та вибрала 12 цитат.
Путіну вірять багато росіян. „Великий відсоток. Але це, знаєте, як закрити вікно і заховатись від війни. Трусливість… Ось і все. А є люди, які просто бояться. Розуміють реальність, але бояться“.
Якщо він помре – війна закінчиться. „Не буде війни. Авторитарний режим –  страшний. Тому що не може все залежати від однієї людини. Коли така людина йде, інституції зупиняються. Такий час був у Радянському Союзі. Зупинилось все. Якщо його [Путіна] не буде, то їм буде складно. Вони займатимуться внутрішньою політикою, а не зовнішньою“.  
Росія стала символом порожнечі. „Ніхто не тисне руку керівництву РФ… Немає на змаганнях, немає на чемпіонатах світу, немає в культурному просторі, немає на оскароносних майданчиках та інших. Це і є ізоляція. Це і є, що тобі не тиснуть більше руку. Мені так здається“.
А вихід з ізоляції – прибрати, де наслідили. „[Росіяни] боротимуться за демократію, тільки коли зрозуміють, що прийшла повномасштабна ізоляція, що вони ізольовані від усього цивілізованого світу“.

Continue reading...