Зведення Генштабу: ЗСУ відбили ворожі атаки біля 10 населених пунктів

73
0
TEILEN

Усі події в Україні та світі за останній час, найголовніше, огляди, аналітика та прогнози, читати українською
Протягом 25 січня Сили оборони України відбили атаки противника в районах 10 населених пунктів.

«Протягом минулої доби противник завдав 37 авіаційних та 10 ракетних ударів, зокрема, по цивільній інфраструктурі міст Дніпро та Запоріжжя. Здійснив 97 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, під ураження потрапили і житлові будинки у Херсоні. За попередньою інформацією, вночі ворог застосував 24 ударних іранських дрони «Шахед-136». Всі вони знищені Силами оборони.  Є велика небезпека подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України», – повідомили у Генштабі ЗСУ.

Зазнаючи численних втрат, ворог не припиняє наступальних дій на Бахмутському та Новопавлівському напрямках. На Лиманському та Авдіївському напрямках вів безуспішні наступальні дії. На Куп’янському, Запорізькому та Херсонському – обороняється.

Сили оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Червонопопівка Луганської області та Верхньокам’янське, Спірне, Роздолівка, Благодатне, Бахмут, Кліщіївка, Мар’їнка, Вугледар і Павлівка на Донеччині.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка без суттєвих змін, наступальних угруповань противника не виявлено.

Continue reading...