Росія збирається підірвати храми Донецька під час "різдвяного перемир’я", – InformNapalm

112
0
TEILEN

Array
Путін доручив міністру оборони Шойгу запровадити режим припинення вогню по всій лінії бойового зіткнення сторін в Україні на Різдво. Однак насправді ж він, що очікувано, може готувати на цей час низку кровавих провокацій.
Окрім Донецька така ж участь може чекати й на храми на території інших тимчасово окупованих населених пунктів. За даними InformNapalm, є висока ймовірність, що вибухи можуть пролунати в час святкової ранкової служби 7 січня. Про це повідомили джерела, наближені до бойовиків так званої „ДНР“.Час для провокацій „під чужим прапором“
Така провокація потрібна загарбникам, щоб зняти пропагандистські сюжети для внутрішньої російської аудиторії та створити інформаційний привід для нової хвилі мобілізації. Ба більше, у міжнародній розвідувальній спільноті додали, що за даними їхнього джерела на місцях підриву храмів в сюжетах для пропаганди планують зняти уламки HIMARS, привезені з інших місць вибухів.
Варто зауважити також, що під час оголошення так званого перемир’я Володимир Путін закликав до такого ж рішення і українську владу. Тож це „прекрасний“ ґрунт для провокацій зі сторони Росії, щоб зобразити Україну у „демонському образі“.

Continue reading...