Холостяк 12 сезон 11 випуск: побачення з Мариною на фермі та знайомство з батьками Каті в РАЦСі

121
0
TEILEN

Array
12 сезон найромантичнішого шоу країни наближається до фіналу. В 11 випуску „Холостяк“ познайомився з батьками трьох дівчат, але мама Саші Мудрої не приїхала на зустріч. Як пройшов цей важливий тиждень – дізнавайтеся далі.
Дівчата запросили Алекса Топольського на зустріч зі своїми сім’ями. Для кожної це був дуже важливий і бентежний крок. Де і як пройшли ці знайомства і кого після цього „Холостяк“ вирішив назавжди відпустити – читайте в матеріалі 24 Каналу. Знайомство з батьками Каті в РАЦСі
Батьки Каті запросили Алекса на зустріч ще минулого тижня. Оскільки вони працюють в РАЦСі, то запросили „Холостяка“ саме туди. Мама дівчини працює адміністратором, а її тато – відеооператор, знімає весілля.
Для Каті та Алекса приготували сюрприз – тест на знання одне одного. А після гри прямо в РАЦСі відбулося знайомство з батьками. А потім вони відправилися на зустріч з братом Каті – на затишну вечерю в ресторані.
Батьки дівчини показували її архівні фото, розповідали історії з життя. А згодом Алекс поспілкувався з рідними Каті, дізнався про неї більше. Діалоги були легкими і „Холостяк“ зрозумів, що Катя з рідними така ж, як з ним. Однак одна деталь викликала в Алекса двоякі відчуття. З’ясувалося, що дівчина обирала між двома проєктами – „Холостяк“ і „Міс Україна“, вона пішла на шоу самореалізуватися, а не за стосунками. Чоловік чекав, що після зустрічі з татом буде розмова з Катею, однак все було зовсім не так, оскільки дівчина підготувала для нього сюрприз. Вони разом придумували проморолик для кав’ярні, про яку мріє Катя. Це був дуже романтичний та інтимний процес, з фліртом і заграванням, який ще більше зблизив їх. Але тепер Алекс сам має вирішити, чи вірить він у почуття Катерини. Зустріч з татом Марини на фермі та знайомство з сім’єю дівчини
Спочатку дівчина вирішила показати Алексу свою роботу, оскільки там проводить більшість часу. Тому вони зустрілися у косметологічному кабінеті й „Холостяк“ був у ролі клієнта Марини. Вона зробила масаж обличчя та шиї, маску, таким чином ще більше зблизилася з чоловіком.
Після б’юті-процедур обоє поїхали на ферму, оскільки тато Марини захотів познайомити Алекса з їхньою сімейною справою. Та самій Марині така ідея не дуже сподобалася, оскільки доїти корову вона не планувала.

Continue reading...