Окупанти намагаються прорватися на кількох ділянках фронту: карти боїв в Україні

108
0
TEILEN

Карта військових дій в Україні на 16 лютого — окупанти все сильніше тиснуть у Донецькій та Луганській області, наступають на всіх напрямках
Запеклі бої йдуть відразу на всьому східному фронті, ворог продовжує наступати
росія могла залучити до 97% армії до війни в Україні, а її боєздатність знизилася майже наполовину. росія також втратила близько 50% своїх танків Т-72Б і Т-72Б3М і багато танків Т-80, що змусило російські війська покладатися на старішу техніку. При цьому росія може виробляти велику кількість стрілецької зброї, ракет і танків. На цьому тлі постачання Україні Заходом танків та броньованих машин вчасно знизить здатність росії вести механізовані бойові дії.
Про це пише Інститут вивчення війни у звіті. Ворог продовжує настання на північний захід від Сватового і на лінії Сватове — Кремінна. На Донеччині окупанти продовжують тиснути на всіх напрямках фронту — Бахмут, Авдіївка, захід Донецької області (Вугледар).
Також окупанти просувають теорію про українські позиції на східному березі Дніпра в Херсонській області. За даними Генштабу ЗСУ, відбити атаки ворога вдалося у двох областях та біля більш ніж 15 населених пунктів.

Continue reading...