Україна – живе! Я пишаюся кожним, хто б’ється за неї! – Зеленський

134
0
TEILEN

24 лютого 2023 президент України Володимир Зеленський виступив з промовою на Софівській площі. Текст та відео звернення президента України Володимира Зеленського від 24 лютого 2023 – в нашому матеріалі
Президент Володимир Зеленський виступив з промовою на Софійській площі у річницю повномасштабного вторгнення РФ на територію України.
– Героям слава! Ми говоримо ці слова щоразу, відповідаючи на наше національне гасло. Лунає Слава Україні! І чуємо згадку про те, завдяки кому наша держава живе! Так відбувається століттями нашої боротьби за незалежність! Так шануємо покоління тих, хто міцно боровся, щоб у вільному Києві і повсюди у вільній Україні майорів наш синьо-жовтий прапор!
І так шануємо те покоління, яке зараз бореться за Україну, шануємо та згадуємо кожного і кожну, хто став воїном для України, хто рятував українців! Пам’ятаємо усіх, хто віддав своє життя, усі моменти величної історії і пройденого народом шляху у цій шані, пам’яті та словах, якими ми відповідаємо і будуть відповідати мільйони, бо Україну збережено, волю збережено.

Continue reading...