10 фільмів на День святого Валентина, щоб провести вечір по-особливому

99
0
TEILEN

Array
День Валентина, безперечно, найромантичніше свято у році. Потіште себе і коханих – влаштуйте справжній кіновечір вдома. Редакція Кіно 24 підібрала стрічки, які точно допоможуть вам розслабитися і романтично провести сьогоднішній вечір.
Комедії, драми, мелодрами – обирайте найкращий фільм і гайда до перегляду. Під час сеансу не забудьте про улюблену їжу та гарячі напої. Відчуйте максимальну насолоду від гри акторів і сюжетних поворотів. Найкращі фільми до Дня святого Валентина“Пастка для батьків“
Це американська романтична кінокомедія 1998 року режисерки та сценаристки Ненсі Меєрс. За сюжетом, головна героїня Голлі Паркер знаходить дуже схожу на себе дівчинку, яка виявляється її сестрою. Дізнавшись, що їхні батьки розлучилися і „поділили“ їх між собою, вони намагаються об’єднати сім’ю знову.
„Пастка для батьків“: дивіться трейлер“Відпочинок за обміном“
За сюжетом, дві дівчини не можуть організувати собі особистого життя. Аманда – успішна кар’єристка, Айріс – письменниця з провінції в Англії. Аби на якийсь час забути про життєві труднощі, жінки вирішують провести різдвяні канікули, обмінявшись житлом. Чим закінчиться ця яскрава подорож, дізнаєтеся, коли переглянете стрічку.
„Відпочинок за обміном“: дивіться трейлер „Пропозиція“
Американський ромком „Пропозиція“ вражає своїм романтичним сюжетом та грою акторів. Ми переглядали цей фільм ще багато років тому, але позитивне враження пам’ятаємо досі.
У стрічці йдеться про сувору Маргарет, яку ненавидить весь офіс, прозвавши її відьмою. Однак, одного дня її начальник запропонував переїхати до Канади. Вона цього не хотіла і випадково сказала, що один зі співробітників – її наречений. Тепер їй доведеться показати, яка вони пара.

Continue reading...