На згадку про жертви російської зброї вільний світ має викинути росію з Ради безпеки ООН

135
0
TEILEN

Array
1 квітня 2023 року рф головуватиме в Раді Безпеки ООН. Декількома тижнями раніше Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт керівника цієї держави. До речі, минулого разу росія головувала в Радбезі в лютому 2022-го. Саме в ті дні, коли російські окупаційні війська перетинали кордони суверенної України.
Те, що відбувається, нагадує п’єсу театру абсурду. За безпеку на планеті відповідає держава, яка безпосередньо загрожує мирному співіснуванню народів. Розв’язує агресивні війни, чинить масові вбивства, загрожує мільйонам людей на різних континентах. Не просто країна-бензоколонка, а країна-м’ясник, країна-окупант. І, в контексті головування в Раді безпеки ООН, країна-аферист. Поясню.
Після розпаду СРСР у 1991 році росіяни відмовилися виконувати стандартні процедури вступу до Організації Об’єднаних Націй. Просто одного прекрасного дня ці шахраї поставили на стіл у залі засідань табличку „росія“. І все.
Але подивимося правді у вічі. росія обманює весь світ уже 32 роки, тому що ми дозволяємо їй це робити. Після закінчення холодної війни російський авторитаризм захопив ООН із мовчазної згоди західних демократій.
Ми постійно ігнорували агресора. 2008 року росія напала на Грузію.

Continue reading...