Ракетний удар по Умані: знаменитості відреагували на терористичний акт Росії

165
0
TEILEN

Українські знаменитості емоційно відреагували на ворожий ракетний обстріл росією України, в результаті якого є постраждалі та загиблі в Умані та Дніпрі
Зірки емоційно висловилися про обстріл мирного населення країною-агресоркою.
Російські окупанти на світанку 28 квітня завдали масованого ракетного удару по Україні. Росія запустила по українським містам крилаті ракети, а також дрони-камікадзе.
ППО збила більшу частину ворожих цілей, однак є влучення. Дві російські ракети поцілили по багатоповерхівці в Умані, в результаті чого одразу три будинки зазнали пошкоджень. Станом на 10 ранку відомо про 10 загиблих, серед яких є дитина.
Також російська ракета влучила по житловому будинку в Дніпрі. Через ворожий обстріл загинула жінка з трирічною дитиною.
Українські знаменитості відреагували на масований ракетний обстріл росією України. Зірки емоційно висловилися про російських окупантів, а також висловили співчуття сім’ям загиблих загиблих.
Юрій Горбунов
„Вже десять загиблих! Умань! Нічна атака росіян на мирних мешканців України! Дніпро, теж є загиблі і постраждалі! Черговий злочин проти жителів України, які мирно спали у своїх домівках, злочин, за який не буде прощення! Ніколи!“ – написав шоумен.
Джамала
„Умань, Дніпро та Київщина. Цієї ночі росія знову атакувала Україну крилатими ракетами та БПЛА. Є загиблі. Мої співчуття всім рідним та близьким загиблих. Не передати словами те, що я відчуваю щоразу, коли читаю ці новини. Черговий раз вони здійснюють обстріл тоді, коли люди сплять.

Continue reading...