Резніков відреагував на заяви про наявність військ НАТО в Україні

103
0
TEILEN

Array
На початку квітня у мережі появився „злив“ секретних документів Пентагону. У них детально йдеться про плани США та НАТО з розбудови української армії перед запланованим контрнаступом. Ба більше, після цього появилися заяви про наявність військ НАТО в Україні, які разом з нашими захисниками боряться проти окупантів.
Міністр оборони України Олексій Резніков у середу, 12 квітня, зустрівся з міністеркою оборони Іспанії Маргаритою Роблес. На спільній пресконференції в Мадриді обидва посадовці спростували такі припущення.Багато даних витоку не відповідають дійсності
Так, Маргарита Роблес наголосила, що заяви про нібито присутність військ НАТО в Україні є абсолютною неправдою. Також вона підкреслила, що попри витік з погляду Іспанії єдність союзників по НАТО та ЄС залишається сильною, й її Росії не вдасться розірвати.
На неправдивості інформації заяв наголосив й Олексій Резніков, За його словами в Україні немає персоналу НАТО, за винятком військових аташе.Також відповідаючи на запитання про витік документа, він звернув увагу на те, що в ньому є багато недостовірних даних. Вони уже не відповідають дійсності та є неактуальними.

Continue reading...