Зеленський зустрівся з Майком Пенсом: говорили про фронт, зброю для України та саміт НАТО

101
0
TEILEN

Володимир Зеленський зустрівся з екс віцепрезидентом США Майком Пенсом, який приїхав до України з неоголошеним візитом. Детальніше читайте у новині
У четвер, 29 червня, президент Володимир Зеленський зустрівся з екс віцепрезидентом США сенатором Майком Пенсом, який приїхав до України вперше з початку повномасштабної агресії РФ
Про це повідомляє Офіс президента.
Зеленський відзначив потужну підтримку України з боку американського народу, президента США Джо Байдена, Конгресу та обох партій.
„Це підтримка не лише зброєю, що є основним пріоритетом сьогодні. США надають нам фінансову допомогу, гуманітарну й політичну підтримку. Цінуємо, що обидві головні партії США – Республіканська й Демократична – залишаються єдиними в підтримці України. І, звичайно, ми відчуваємо потужну підтримку народу Сполучених Штатів“, – сказав Зеленський.
Президент України також подякував за нові пакети оборонної допомоги на $2,1 млрд і $500 млн, виділені США 6 червня та 27 червня, та нагадав, що з лютого 2022 року  загальний обсяг наданої підтримки сягнув безпрецедентних $43,1 млрд.

Continue reading...