Модульні будинки та житловий комплекс: Зеленський зустрівся із засновником американської Wasatch Group

92
0
TEILEN

Президент Володимир Зеленський зустрівся з американським бізнесменом, меценатом, засновником і виконавчим директором Wasatch Group …
КИЇВ. 30 червня. УНН. Президент Володимир Зеленський зустрівся з американським бізнесменом, меценатом, засновником і виконавчим директором Wasatch Group Деллом Лоєм Хансеном. Під час зустрічі Хансен презентував проєкт багатоквартирного житлового комплексу та зазначив, що його компанія збудує 600 модульних будинків, інформує УНН з посиланням на сайт президента.
Цитата
„Я знаю, що ви реалізуєте дуже важливі проекти для підтримки наших людей. Ми дуже цінуємо, що ви інвестуєте саме в життя, у допомогу людям“, – наголосив Зеленський під час зустрічі.
Деталі
Президент подякував Хансену за допомогу українцям, адже з початку повномасштабного вторгнення рф меценат є активним учасником благодійних проектів на підтримку нашої країни. Зі свого боку, бізнесмен зазначив, що захоплюється лідерством Зеленського та українського народу в захисті цінностей свободи та демократії, і висловив переконання, що підтримка України в цій боротьбі має залишатися непохитною.

Continue reading...