Іран допомагає Росії будувати завод із виробництва дронів на схід від Москви, – Білий дім

223
0
TEILEN

Array
Іран надає Росії матеріали для будівництва заводу з виробництва безпілотників на схід від Москви. Кремль прагне забезпечити стабільне постачання зброї для свого вторгнення в Україну.
Про це повідомили в американській розвідці. Відповідну заяву зробили у Білому домі 9 червня.Іран допомагає Росії будувати завод з виробництва дронів
Речник Ради національної безпеки Джон Кірбі заявив, що на думку американської розвідки, завод у російській особливій економічній зоні „Алабуга“ може запрацювати на початку наступного року. Білий дім також оприлюднив зроблені у квітні супутникові знімки промислової зони, розташованої за тисячу кілометрів на схід від Москви. Саме там, ймовірно, побудують завод з виробництва дронів.
Адміністрація президента Джозефа Байдена ще в грудні публічно заявила, що Тегеран і Москва розглядають можливість створення в Росії конвеєра з виробництва безпілотників для війни в Україні. Нові розвідувальні дані свідчать про те, що цей проєкт в Єлабузькому районі Татарстану вийшов за рамки концепції.
Кірбі повідомив, що американські офіційні особи також встановили, що Іран продовжує постачати російським військовим ударні безпілотники-камікадзе.

Continue reading...