"Ми нащадки величних незламних людей": зірки зворушливо вітають українців з Днем державності

119
0
TEILEN

Україна відзначає День української державності 28 липня. Це свято покликане нагадати, що українській державності більше тисячі років. Як зірки привітали з Днем державності – Showbiz
28 липня Україна відзначає День української державності. Це молоде, але надзвичайно важливе свято, яке покликане нагадати, що українській державності не 30, а більше тисячі років. Сьогодні стрічки соцмереж рясніють зворушливими привітаннями.
День державності відзначається того ж дня, коли православні християни вшановують пам’ять князя Володимира Великого та День хрещення Київської Русі. 24 Канал зібрав реакції зірок на це визначне свято.
Чому святкують саме сьогодні? В Україні християнство передалося у спадок разом із культурою Русі і саме тому датою для свята державності обрали 28 липня.
Це державне свято було встановлено лише два роки тому, але цього року українці відзначають його востаннє в цей день. Адже у наступному році День української державності відзначатиметься 15 липня через реформу ПЦУ.
Зазначимо, що зараз Росія перекручує історію нашої держави та хоче знищити суверенітет країни. Тож, зірки привітали українців та нагадали про важливість цього свята.Сергій Бабкін
Музикант зазначив, що це святе дуже важливе під час війни з Росією. Він зазначив, що сьогодні потрібно пригадати, що українське державотворення має понад тисячолітню традицію.
Ще наші пращури зробили цивілізаційний вибір – Русь підтримувала зв’язки з більшістю європейських держав того часу. А ми продовжуємо виборювати наше право жити у незалежній державі! Памʼятаймо свою справжню історію, шануймо її, хоч би які божевільні діди не розповідали про „Украину создал Ленин“,
– висловився Бабкін.
Він показав миле фото з сином у вишиванках.

Continue reading...