На Бахмутському напрямку тривають жорсткі бої – Генштаб

120
0
TEILEN

Розпочалася п’ятсот шістдесят п’ята доба широкомасштабної збройної агресії РФ проти України
Генеральний штаб Збройних сил України повідомив про оперативну ситуацію на фронті за минулу добу. Повідомляється, що напередодні відбулося понад 30 бойових зіткнень.
«На Бахмутському напрямку Сили оборони мають частковий успіх в районі Кліщіївки Донецької області, витісняють противника із займаних позицій та закріплюються на досягнутих рубежах, тривають жорсткі бої», – йдеться у зведенні.
Згідно з повідомленням, на Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію, «завдають окупаційним військам значних втрат в живій силі та техніці».
Розпочалася п’ятсот шістдесят п’ята доба широкомасштабної збройної агресії РФ проти України.Масштабна війна Росії проти України
24 лютого 2022 року Росія атакувала Україну на землі і в повітрі по всій довжині спільного кордону. Для вторгнення на Київщину із наміром захопити столицю була використана територія Білорусі. На півдні російська армія, зокрема, окупувала частину Запорізької та Херсонської областей, а на півночі – райони Сумщини та Чернігівщини.
Повномасштабне вторгнення президент РФ Володимир Путін називає «спеціальною операцією». Спочатку її метою визначали «демілітаризацію і денацифікацію», згодом – «захист Донбасу».

Continue reading...