Знайшли рецептурні препарати: стали відомі нові подробиці смерті зірки "Друзів" Меттью Перрі

148
0
TEILEN

Меттью Перрі загинув у власному джакузі – акторові було 54 роки – після обшуку у його будинку знайшли рецептурні препарати
У суботу, 28 жовтня, обірвалося життя канадсько-американського актора Меттью Перрі, найбільше відомого шанувальникам за роллю Чендлера Бінга в серіалі „Друзі“. Повідомлялося, що його знайшли мертвим у власному джакузі у будинку, що розташований у Лос-Анджелесі. Фахівці припускають, що чоловік загинув внаслідок утоплення.
Згодом з’ясувалися нові обставини смерті знаменитості. Зокрема, після проведеного правоохоронцями обшуку у будинку Перрі там знайшли рецептурні препарати. Видання TMZ пише, що у домі виявили антидепресанти, заспокійливі, а також ліки від хронічної обструктивної хвороби легень, що відноситься до захворювань, які викликають блокування повітряного потоку та проблеми, пов’язані з диханням.
Також відомо, що коронер округу Лос-Анджелеса проведе токсикологічну експертизу, і під час розтину з’ясується, чи були в організмі актора наркотики на момент його смерті. Остаточні результати оприлюднять лише через кілька місяців.
Близькі друзі зірки діляться, що останні дні свого життя він мав гарне самопочуття та був у хорошому гуморі. Останню свою розмову Перрі провів з асистентом, якого попросив купити телефон та окуляри за рецептом.

Continue reading...